Arenza staat voor zo goed en volledig mogelijke dienstverlening tegen acceptabele prijzen

Starters

In Nederland starten per jaar meer dan 100.000 mensen een eigen bedrijf. Het merendeel hiervan start als ZZP’er en een klein deel van deze starters heeft daadwerkelijke plannen om door te groeien en personeel in dienst te nemen. Veelal zijn deze starters echte vakmensen met jarenlange ervaring op hun vakgebied.

Bent u starter of van plan te gaan starten? De redenen om te starten zijn divers. In de huidige markt wordt vaak gestart vanuit een uitkeringspositie en/of na het ontvangen van een gouden handdruk. Hoe gaat u starten? Vanuit het niets met uw dienst of product of neemt u een bestaande onderneming over? Zie corporate finance.

Ondernemerszaken, zoals de financiele en adminstratieve verplichtingen blijken in de praktijk vaak erg lastig. Wij kunnen u bij al deze facetten van dienst zijn, zodat u zich kunt focussen op uw ondernemerschap. Opstartformaliteiten, financiele administratie, fiscaal advies en belastingaangiften, wij draaien onze hand er niet voor om.

Indien u vrijblijvend een afspraak wilt maken om te zien wat wij voor kunnen betekenen, kunt u contact met ons opnemen middels onze contactpagina.